Nathalie Dijxhoorn

nathalie

Aloha!

Mijn naam is Nathalie Rosetta Dijkxhoorn en ik ben verbonden aan de Helianth door mijn liefde voor de antroposofie en vanaf september zal ik mijn ervaring van de afgelopen tien jaar uit de Wellness branche inbrengen in de praktijk.

Massage kan zowel preventief als curatief ingezet worden.

Of je nu een ayurvedische massage, sportmassage, aromamassage, klassieke(westerse) massage of een Hawaaiiaanse LomiLomi of hotstone massage kiest, Altijd benader ik dit op holistische wijze. Via het fysieke “praat” ik met de hele mens.

Zes jaar geleden ben ik ingewijd in de hawaaiiaanse LomiLomi traditie (en de lava steen massage) En sinds ik dit in Hawaii heb ervaren ben ik geraakt door deze werk en leefwijze.

Alles is energie, en een idee of geloofsovertuiging kan net als spierspanning de energiestroom in je lichaam blokkeren. LomiLomi helpt om die energieblokkade op te heffen, terwijl het tegelijkertijd de energiestroom extra stimuleert. Daarom is LomiLomi niet slechts een fysieke ervaring, het bevordert ook genezing op het mentale, emotionele en spirituele vlak. Wanneer je op één niveau verandering aanbrengt, worden de andere ook beïnvloed.

Lomilomi van 60 en 90 minuten Lava Hotstone van 30 of 60 minuten Ayurveda van 60 minuten Klassieke, sport en aroma van 30, 60, of 90 minuten.

Mahalo (dank je wel) En graag tot ziens in de Helianth.

Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *