Sanja Miletovic

sanja

Ik bied je graag een plek (letterlijk en spreekwoordelijk) waar je de kans krijgt om jezelf te wijden aan je gezondheid, in de vorm van yoga, meditatie, massages of een goed gesprek.

Sinds juni 2013 ben ik bezig als een NGS Sportmasseur. Daarnaast masseer ik ook intuïtief, met aandacht voor de hele mens. Intuïtieve massage is de volledige lichaamsmassage, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. Het is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning.Het is een samenstelling van de meest goed werkende elementen uit verschillende massagetechnieken en is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Masseren is niet alleen maar iets wat je met je handen doet. Heel je wezen is erbij betrokken, het gaat verder dan alleen maar lichaam. Het raakt je in je hart en ziel.

Hatha Yoga docent opleiding (voor beginners en gevorderden) heb ik gevolgd bij Integrale Yoga Nederland in Rotterdam.Een zowel prettige als uiterst leerzame ervaring waar ik met veel plezier en blijdschap naar omkijk. Mijn interesse in yoga is oorspronkelijk begonnen met Vinyasa yoga en heeft zich daarna verspreidt naar andere yoga stijlen. Al gauw voelde ik een onbedwingbaar wens om voor de klas te gaan staan en die droom is uiteindelijk in vervulling gegaan. Tegenwoordig geef ik les op veel verschillende locaties, voor verschillende grote en kleine groepen mensen. En allemaal met oneindig veel plezier. Het doet mij genoegen om yoga docent te mogen zijn en mensen in hun yoga ervaring te mogen begeleiden. Het is een bron van energie en inspiratie in mijn leven. Het houdt me vitaal en sterk, geduldig en begripvol. Door yoga voel ik me gelukkig en gezond! :-)

Meditatie speelt, vanwege zijn kalmerende werking op zowel mijn lichaam als mijn geest, een belangrijke rol in mijn drukke leven. Het is iets dat discipline en geduld vereist, maar wat je ervoor terugkrijgt is van onschatbare waarde voor iedereen die zichzelf graag wil herontdekken en verrijken.Meditatie lessen zijn een belangrijk onderdeel van mijn yoga docent opleiding geweest en mijn meditatie ervaringen en manier van lesgeven zijn hier nauw mee verbonden.

groet,
Sanja


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *